suomi
english
ruski
arabic

  Projektityöntekijän paikka avoinna AMAL-hankkeessa

  Lahden kaupungin osallisuus ja hyvinvointipalvelut/Maahanmuuttotyö hakee PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ AMAL - TOIVO. Tukea, osallisuutta, iloa ja voimaa maahanmuuttajanaisille -hankkeeseen 31.12.2018 asti.

  Hanke on Lahden ammattikorkeakoulun hallinnoima ESR-hanke. Koulutuskeskus Salpaus ja Lahden kaupungin maahanmuuttotyö ovat osatoteuttajia. Hankkeen kohderyhmänä ovat arabikulttuureihin kuuluvat ja/tai arabiankieliset naiset. Tavoitteena on aktivoida kohderyhmän naisia mukaan yhteiskunnan toimintaan.

  Hanke toteutetaan 1.2. - 31.12.2018. Etsimme joukkoomme positiivista ja jo jonkun aikaa Suomessa asunutta työntekijää, joka on valmis vastaanottamaan uusia haasteita ja suunnittelemaan sekä toteuttamaan kanssamme yhteistyössä hankkeen toimintaa.

  Työtehtävät ovat monipuolisia ja muuttuvat hankkeen edetessä. Projektityöntekijä tekee sekä yksilötyötä itsenäisesti että työskentelee tiimissä yhteistyössä projektipäällikön ja kahden asiantuntijan kanssa. Projektityöntekijä toimii kulttuuriasiantuntijana sekä kieliavustajana. Työtehtäviin kuuluu lisäksi ohjaus- ja muita tehtäviä tarpeen mukaan. Toiminta-alue on Lahden kaupungin alue.

  Tehtävään valittavalta edellytämme tuntemusta suomalaisen yhteiskunnan toiminnasta, riittävää suomen kielen taitoa, hyvää arabian kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä.

  Työaika 85 % yleistyöajasta 38 h 45 min. Koeaika on 4 kuukautta.

  Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 23.4.2018 klo 15.00.

  Työpaikkailmoituksen suora osoite: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/177589

  Organisaation kuvaus

  120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.

  Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.

  Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

  Yhteystiedot

  Maahanmuuttotyön asiantuntija Anne Saloranta, puh. 050 539 1639, anne.saloranta@lahti.fi tai
  projektipäällikkö Evelina Liski, puh. 044 708 5052, evelina.liski@lamk.fi